Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

05. 10. 2022. 17:37 >> 17:43

EVROLIGA

Radonjić u problemu: Volters propušta meč sa Realom

Nova sezona Evrolige nije ni počela, a trener Panatinaikosa Dejan Radonjić već ima probleme u svom rosteru.

PAO u četvrtak dočekuje prošlogodišnjeg finalistu, ekipu Real Madrida, ali Radonjić neće moći da računa na američkog kombo beka, Nejt Voltersa, koji ima problema sa kukom.

Igrač sa kojim je Radonjić u dva navrata sarađivao u Crvenoj zvezdi, te koji je i bio jedno od njegovih prvih pojačanja prilikom preuzeimanja klupe grčkog velikana je već propustio Superkup Grčke u kojoj je PAO ubijedljivo poražen od Olimpijakosa.

„Jasno je da nam je potrebno još vremena kako bismo došli do željenog nivoa. Nažalost, protiv Reala ne možemo da računamo na Voltersa, a Mateuš Ponitka i Marijus Grigonis su odradili tek po pet treninga sa timom“, izjavio je u susret utakmici sa Realom, naš košarkaški stručnjak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније