Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ L.V. ]

02. 03. 2022. 12:38 >> 12:40

PODKAST DREJMONDA GRINA

Barkli: Kobi je trebao da se priključi meni i Šeku na TNT-u

Kobi Brajant, jedna od najboljih NBA košarkaša svih vremena, se nakon penzije 2016. godine bavio stvarima kojima nije mogao dok se aktivno bavio košarkom.

Popularni košarkaš koji je nosio nadimak "Crna mamba" je tako pisao književnost za djecu, poeziju, a snimio je i kratki animirani film za koji je čak dobio Oskara o filksme akademije.

Međutim niko nije znao da je trebao da počne da radi kao televizijski voditelj i NBA analitičar.

Ovo je otkrio Čarls Barkli u podkastu kod Drejmond Grina, košarkaša Golden Stejt Voriorsa.

 

Barkli je kazao da je Brajant potpisao ugovor sa TV kućom TNT, i da je trebao da postane dio kultnog tima emisije "Inside the NBA", u kojoj se pored Barklija nalaze bivši NBA košarkaši Šakil O'Nil, Keni Smit kao i harizmatični novinar Erni Džonson.

"Mobao bi imati probleme zbog ovoga, jer ovu informaciju nije znalo više od 10 ljudi. Osim što bi bio u našoj emisiji četvrtkom, još bi nekoliko puta nedjeljno trebao gostovati u drugim emisijiama. Zaista je potpisao za nas i trebao je da postane dio ekipe, ali nije mu se radilo sve ovo ostalo oko promocije, a to je isto dio našeg posla. Bili smo baš uzbuđeni što se trebao priključiti ekipi" kazao je Barkli.

Fanovi posebno žale zbog mogućnosti da gledaju zajedno u emisiji Kobija i Šeka, koji su zajedno osvojili tri vezane NBA titule.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније