Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 09. 2024. 15:34 >> 15:34
Čitaj mi:

1. CFL

Dečić za 2. mjesto, Jezero i Mornar u derbiju začelja

Poslije više od mjesec, konačno će se završiti 2. kolo Prve crnogorske fudbalske lige, jer će na teren konačno ekipe koje su zbog nastupa u Ligi konferencija preskočile redovni termin 11. avgusta.

Dečić će na Trening kampu FSCG dočekati Arsenal od 18 časova. Utakmica je trebalo da se igra u Tuzima, ali je teren u lošem stanju nakon obilnih padavina.

Zbog toga će šampion na svom stadionu prvi meč poslije dvije godine odigrati najvjerovatnije u velikom derbiju 9. kola, 28. ili 29. septembra protiv Budućnosti.

Tim Milorada Pekovića je favorit u današnjem duelu sa Tivćanima, a pobjedom bi prišao lideru Budućnosti na dva boda razlike.

Arsenal je trenutno šesti sa osam bodova, četiri manje od Dečića.

U istom terminu (18 časova) igraće se i duel Jezera i Mornara na Gradskom stadionu u Beranama. Barani su nakon sjajnih rezultata u kvalifikacijama za Ligu konferencija posustali na startu šampionata, pa su nakon pet utakmica imali svega bod.

U prethodnom kolu su porazili Arsenal 4:0 i izjednačili se sa današnjim rivalom na diobi posljednjeg i pretposljednjeg mjesta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније