Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

29. 05. 2024. 17:51 >> 17:51
Čitaj mi:

BELGIJANAC POTPISAO

Kompani i zvanično trener Bajerna: Ugovor do 2027. godine

Belgijski stručnjak i bivši fudbaler Vensan Kompani i zvanično je postao trener Bajern Minhena.

On je sa bavarskim klubom potpisao ugovor do 2027. godine.

"Radujem se izazovu koji sa sobodom donosi vođenje velikana kakav je Bajern Minhen. Kao trener morate da refletujete na terenu vaš karakter kao osobe. Volim da igram fudbal koji karakteriše kontrola posjeda, kreativnost ali i agresivnost i hrabrost na terenu. Vidjećemo kako će da se odvija situacija, sada se radujem svemu ovome", kazao je Belgijanac koji se kao fudbaler afirmisao u Bundesligi nastupajući za HSV.

Kompani je do sada vodio ekioe Anderlehta i Barnlija, a u evropskog giganta dolazi nakon što je sa Barnlijem ispao iz Premijer lige.

On će na klupi naslijediti Tomasa Tuhela kojeg su u Bajernu čak razmatrali za nastavak saradnje, ali onda se pojavila prilika za Belgijanca i otišlo se u tom smjeru.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније