Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

28. 03. 2024. 11:42 >> 11:42
Čitaj mi:

za istoriju

Nevjerovatno dostignuće španskog fudbalera

Kapiten španske reprezentacije i zvijezda Mančester Sitija Rodrigo Ernandez Kaskante, poznatiji kao Rodri, nije izgubio utakmicu za klub ili reprezentaciju godinu dana. Zadnji poraz Rodri je doživio protiv Škotske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 28. marta prošle godine.

Od tada pa do danas, Mančester siti i Španija su neporaženi u utakmicama u kojima je Rodri imao minutažu.

Španija je nedavno izgubila od Kolumbije u prijateljskoj utakmici, ali je selektor Luis de la Fuente u toj utakmici odmarao Rodrija.

U narednoj  utakmici je zaigrao i sa dva gola bio najbolji igrač u remiju sa Brazilom.

U svom periodu neporaženosti Rodri je sa Sitijem osvojio Ligu prvaka, Premier ligu, FA Kup, evropski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније