Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 12. 2023. 17:43 >> 17:43

ZBOG FINANSIJSKOG FER-PLEJA

Trener Njukasla ne zna da li će imati sredstva za januarski prelazni rok

Trener Njukasla Edi Hau rekao je danas da od uprave tog fudbalskog kluba nije dobio uvjeravanja da će imati sredstva za dovođenje igrača u januarskom prelaznom roku.

"Januar je uvijek težak mjesec. Nismo dobili uvjeravanja (u vezi sa sredstvima). Izvinjavam se ako zvučim kao da ponavljam iste stvari, ali ovo je vrlo težak mjesec za dovođenje kvalitetnih igrača. Finansijski fer-plej ima ulogu u donošenju odluka, sačekaćemo i vidjećemo", rekao je Hau, prenio je BBC.

Njukasl je izgubio šest od posljednjih sedam utakmica u svim takmičenjima, a ekipa je eliminisana iz Lige šampiona i Liga kupa.

Hau je imao problema sa povredama igrača, odsutni su Harvi Barns, Džo Vilok, Džejkob Marfi i Eliot Anderson, dok je Sandro Tonali suspendovan na 10 mjeseci zbog klađenja.

Njukasl je izgubio posljednje dvije utakmice u Premijer ligi od Lutona i Notingem Foresta, a 1. januara igraće na Enfildu protiv vodećeg Liverpula.

Hau je rekao da je ekipa Jirgena Klopa "nepopustljiva" i da njegov tim mora da odigra skoro savršeno da bi pobijedio.

Crno-bijeli su trenutno deveti na tabeli, a Hau je rekao da razumije kritike.

"Uvijek sam u centru pažnje i kritika i to je dio posla. Naučio sam da to prihvatim i razumijem i, uz poštovanje, da to izbrišem i da budem siguran da pomažem igračima. To se nije promijenilo", naveo je Hau.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније