Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

05. 10. 2023. 16:12 >> 16:12

TRENER NjUKASLA ODUŠEVLjEN

Hau: Poigravali smo se sa Pari Sen Žermenom

Menadžer Njukasla Edi Hau kazao je nakon ubjedljivog trijumfa svog tima nad Pari Sen Žermenom (4:1) da je njegova ekipa ispoštovala dogovor iz svlačionice, te da onda trijumf nije mogao da izostane.

"Nevjerovatno veče za Njukasl. Možemo da pričamo o toliko toga što se desilo i uticalo na ishod meča, ali prvo želim da se zahvalim svima koji barem na neki način povezani sa klubom. Navijači su bili fenomenalni“, rekao je Hau.

Njukasl je prepustio inicijativu šampionu Francuske, ali je imao više udaraca ka golu rivala...

"Morali smo da se branimo – igrali smo protiv izuzetne ekipe. Kolektivni pristup je bio odličan, prijetili smo iz tranzicije u prvom poluvremenu. Bili smo veoma agresivni u presingu, to je pokazatelj da smo dobro igrali. U drugom dijelu smo morali da ostanemo pribrani i sačuvamo prednost koju smo stvorili“, rekao je Hau.

Kaže da je ključ bilo rano vođstvo...

"Važno je što smo dobro počeli i rano došli do prednosti. Prijetili smo, pritiskali PSŽ i ometali kreiranje njihovog napada još u njegovom početku. Pokušali su da dodavanja probiju naš presing – ponekad su bili i uspješni. Bila je to prava igra mačke i miša. Postizanje pogodaka je nagrada za sve pokušaje u kojima smo ovo pokušali i nismo uspjeli. Srećom, poveli smo i potom postigli još jedan gol u prvom dijelu“,kazao je Hau.

Njukasl nakon dva odigrana kola u Ligi šampiona ima četiri boda i zauzima prvo mjesto u grupi F. PSŽ je drugi sa tri, a slijede Milan sa dva i Borusija iz Dortmunda sa jednim bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније