Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

12. 12. 2023. 17:43 >> 17:45
Čitaj mi:

SITI STIŽE U BEOGRAD

Bahar: Želimo pobjedom da okončamo takmičenje u Evropi

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar istakao je danas da njegova ekipa protiv Mančester sitija želi pobjedom da završi takmičenje u Ligi šampiona, bez obzira što meč nema poseban rezultatski značaj.

"Uzbuđeni smo zbog sjutrašnje utakmice. Igramo protiv najboljeg tima na svijetu. Svi iz Sitiju su sjajni igrači. Želimo sjutra da odigramo našu utakmicu i na lijep i dobar način završimo takmičenje u Ligi šampiona", rekao je Bahar novinarima.

Zvezda će sjutra od 18.45 dočekati Mančester siti u posljednjem šestom kolu Grupe G Lige šampiona.

"Veće su šanse ovdje nego kod njih da ostvarimo pobjedu. Sjutra želimo da odigramo našu utakmicu. Igrali smo dobro posljednjih nekoliko utakmica u Ligi šampiona i trebalo je da ih dobijemo. Sada je vrijeme da igramo dobro i da uzmemo bodove, a želimo to sjutra protiv Sitija", kazao je Bahar.

On nije želio da poredi svoj učinak kao trener Zvezde i trener Makabija iz Haife, ali je kazao da su crveno-bijeli imali "velika očekivanja, međutim, rezultati su izostali".

Defanzivac Zvezde Uroš Spajić žali što meč protiv Sitija neće imati rezultatski značaj, ali dodaje da "očekuje spektakl".

"Oni su jedna od najboljih ekipa u Evropi i svijetu. Satisfakcija će biti za svakog igrača, iako nema rezutatskog značaja. Želimo da pružimo sve od sebe i da vidimo gdje smo", rekao je Spajić.

Zvezda je prije ovog kola ostala bez šansi da se plasira u dalji tok takmičenja ili da izbori treće mjesto i mjesto u Ligi Evrope, pošto kolo prije kraja zauzima posljednje mjesto sa jednim bodom, tri manje od Jang Bojsa koji ima i bolji medusobni skor.

Mančester siti se plasirao u osminu finala Lige šampiona, pošto ima svih pet pobjeda i maksimalnih 15 bodova, dok je Lajpcig drugi s devet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније