Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

06. 11. 2023. 17:27 >> 17:27

LAJPCIG STIŽE NA "MARAKANU"

Bahar: Nikad ne igram na remi, vjerujem u ekipu

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je danas da vjeruje u svoju ekipu i da će ići na pobjedu u predstojećoj utakmici protiv Lajpciga u Ligi šampiona, koja bi mogla da promijeni tok i izdigne klub iz trenutne situacije.

"Nikada ne igram na remi, već na pobjedu, to je moj DNK i DNK kluba. Sve ekipe imaju mane i vrline, pokazali smo u prvoj utakmici da možemo da se nosimo sa njima, pokazali smo da možemo da postignemo gol. Oni su možda favoriti na papiru, ali drugačije je kad se igra pred našim navijačima", rekao je Bahar na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Zvezde igraju u utorak od 21 čas na svom terenu protiv Lajpciga, utakmicu četvrtog kola Lige šampiona.

"Svaka utakmica je važna od početka do kraja, ne plašim se ničega, vjerujem u sebe, stručni štab, igrače i cio tim. U prethodnoj utakmici smo prikazali dobre momente, poslije gola u Lajpcigu. Pokazali smo da možemo da se borimo, Lajpcig je kvalitetan tim, imaju brze igrače i kada imaju prostora mogu da vas kazne, ali vjerujemo u sebe", naveo je Bahar.

"Vidjeli smo da se Lajpcig teže nosi sa ekipama koje se dobro brane, moramo to da iskoristimo. Moramo da se branimo, ali ne smijemo da im ostavljamo mnogo prostora. Moramo da napravimo kombinaciju dobre odbrane i dobrog napada. Moramo da budemo koncentrisani kada dobro ide, a kada ide loše da budemo agresivniji u odbrani. Zavisi od toga kako će naša ekipa izgledati, ko će igrati, a to sada neću otkriti", dodao je on.

Poslije tri kola Zvezda ima bod u Grupi G. Prvi je Mančester siti sa svih devet bodova, Lajpcig ima šest, a Jang Bojs i Zvezda po jedan bod.

"Najteže utakmice smo imali na početku takmičenjima, na gostovanjima protiv Mančester sitija i Lajpciga. Dobro smo izgledali, protiv Jang Bojsa smo ispustili dva boda, mogli smo da pobijedimo, ali to je gotovo, moramo da mislimo na sjutra. Trenutak koji bih prepričavao je da kad sudija označi kraj meča, Crvena zvezda pobijedi", rekao je Bahar.

Navijači Zvezde su poslali pismo ekipi i od njih tražili veće zalaganje, a Bahar je rekao da je od fudbalera tražio da pokažu više vatre i srčanosti na terenu.

U drugoj utakmici u toj grupi Mančester siti u utorak na svom terenu od 21 čas igra protiv Jang Bojsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније