Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

03. 11. 2023. 17:27 >> 17:31

NE BJEŽI OD ODGOVORNOSTI

Bahar: Potpuno sam posvećen Zvezdi, bićemo mnogo bolji

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je danas da je, i pored situacije u rodnom Izraelu, potpuno posvećen klubu i istakao da vjeruje u svoj tim i da će očekuje bolje rezultate u nastavku sezone. Fudbaleri Crvene zvezde su u srijedu odigrali 1:1 sa TSC-om, u odloženoj utakmici Super lige Srbije, pa trenutno za Partizanom zaostaju šest bodova.

Bahar se poslije te utakmice nije pojavio na konferenciji za novinare, a današnje obraćanje novinarima na stadionu "Rajko Mitić" je počeo upravo sa objašnjenjem.

"Znam da ste bili razočarani što nisam došao na konferenciju za novinare poslije posljednje utakmice, ali razlog je jednostavan. Navijači su nas čekali u svlačionici i željeli su da razgovaraju sa mnom i sa igračima. Bio to važan i iskren razgovor, znamo koliko su razočarani i željeli smo da ih čujemo. Nakon toga sam razgovarao sa upravom kluba", rekao je Bahar.

"Zato sam vas sada pozvao da dođete... Nikad nisam bježao od pitanja, naročito ne poslije loših rezultata, uvijek sam preuzimao odgovornost", dodao je on.

Bahar je priznao i da mu je trebalo vremena da "bolje shvati ligu".

"To smo dobro platili, izgubili smo od Čukaričkog i Voždovca. To je napravilo malu pometnju u našem timu jer Zvezda nikada ne gubu u domaćem šampionatu. Na tome smo dosta naučili i promijenili smo pristup", rekao je Bahar.

Izraelski trener je potom govorio o sebi, jer mu se i zamjeralo da nije potpuno posvećen ekipi zbog rata njegove zemlje i Hamasa.

"Moja zemlja krvari, moja porodica je daleko, nisam ih vidio više od mjesec. Ali, ne govorim ovo da biste me žalili, već zato što sam čuo da govore da moja glava nije ovdje. Apsolutno je suprotno - potpuno sam prisutan i ovdje", istakao je Bahar.

"Što se mene tiče - moram da donesem uspjeh ovom klubu. Moji saradnici i ja radimo 24/7 i potpuno smo fokusirani. Dolazimo rano, kasno idemo kući, jer tačno znamo koliko je Crvena zvezda važna navijačima, upravi i mnogim ljudima", dodao je on.

Ponovo upitan da li sa sigurnošću može da tvrdi da je 100 odsto posvećen Zvezdi, Bahar je odgovorio potvrdno.

"Situacija u Izraelu nije dobra, ali to može da potraje, tako da sam svjestan da moram da budem fokusiran na tim, ovo je moj posao. Znam da rezultati nisu kao što smo očekivali, ali imamo dobar tim. Vjerujem da ćemo protiv Radnika biti bolji", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније