Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

24. 10. 2023. 19:25 >> 19:25

PRED MEČ SA LAJPCIGOM

Bahar: Moramo da poboljšamo igru u odbrani

Trener fudbalera Crvene zvezde Izraelac Barak Bahar kazao je da će ekipa biti spremna za sjutrašnji duel sa Lajpcigom.

Zvezda sjutra gostuje Lajpcigu, u meču trećeg kola Grupe G Lige šampiona.

"Moram da se isključim, imam odgovornost prema klubu i navijačima i obećavam da ćemo sjutra biti spremni", rekao je Bahar.

"Želim fokus na utakmicu. Moramo da se poboljšamo u odbrani, ali neće biti lako sjutra. Moramo da odigramo bolje u drugom poluvremenu, posebno defanzivno, nego u prva dva meča Lige šampiona", dodao je on.

Bahar je rekao i da su svi igrači spremni i u konkurenciji za sastav za sjutrašnji meč.

"Želim da igramo našu igru. Biće teško, protivnik je težak, ali imamo svoju filozofiju i vjerujemo u sebe", zaključio je Bahar.

On je dodao i da ima veliku podršku svog kluba i da "osjeća podršku srpskog naroda".

"Moja zemlja krvari. Moja porodica, žena i troje dece, trče u sklonište. Prije sat vremena je pala bomba u njihovoj blizini. Ali, niko nas neće slomiti, Izrael će pobijediti jer nemamo drugi izbor", rekao je Bahar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније