Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

06. 12. 2023. 11:48 >> 11:49

SLIJEDI PAUZA DVA MJESECA

Ter Stegen: Ispravna odluka o operaciji leđa

Golman fudbalera Barselone Mark Andre ter Stegen rekao je da ga nervira predstojeća pauza, ali da je operacija leđa neophodna kako bi se spreman vratio na teren za klub i reprezentaciju Njemačke.

Barselona je u utorak saopštila da će Ter Stegen morati na operaciju donjeg dijela leđa. Golman je van terena od sredine novembra, a na golu ga u Barseloni mijenja Injaki Pena. Takođe, propustio je i utakmice reprezentacije Njemačke protiv Turske i Austrije.

"Poslije intenzivnih razgovora sa medicinskim timom kluba i raznim ekspertima, odličili smo se za operaciju. Naravno da me pauza nervira. To je ispravna i sigurna odluka kako bih se na najbolji način vratio u klub i reprezentaciju", naveo je 31-godišnji golman na društvenim mrežama.

On bi od operacije mogao da se oporavlja do dva mjeseca.

Ter Stegen je odigrao 17 utakmica ove sezone i u osam mečeva nije primio gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније