Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

19. 05. 2023. 13:38 >> 13:38

NAKON 12 GODINA U KLUBU

Džons napušta Junajted na kraju sezone

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je danas da će odbrambeni igrač Fil Džons na kraju sezone napustiti tu ekipu.

Džons je član Junajteda od 2011. godine i s klubom je titulu Premijer lige osvojio u sezoni 2012/13, koja je bila posljednja za trenera Aleksa Fergusona.

Za Junajted je odigrao 229 utakmica i postigao šest golova, a 31-godišnji igrač je nastupao i 27 puta za reprezentaciju Engleske.

Zbog problema sa povredama tokom posljednje tri sezone zabilježio je samo pet nastupa. Posljednji meč je odigrao u finišu prošle sezone protiv Brentforda, kada je ušao u igru umesto Huana Mate.

"Mislim da je vrhunac za mene bila utakmica protiv Vulverhemptona (3. januar 2022. godine), kada sam se vratio poslije povrede. To je bio trenutak koji nikada neću zaboraviti. Sad se naježim kad razmišljam o tome. Radio sam tako, tako naporno da dođem do te faze kondicije", prisjetio se Džons, kojem je to bio prvi nastup poslije skoro dve godine.

"Bio je to veliki, veliki trenutak u mojoj karijeri i navijači su tog dana bili nevjerovatni. Ljubav koju su mi pokazali na toj utakmici, strast koju su iskazali bila je spektakularna. Ne mogu im se dovoljno zahvaliti na tome. Oni su mi bili stalna podrška, tokom cijelog perioda ovdje", rekao je Džons.

Junajted tri utakmice prije kraja zauzima četvrto mjesto na tabeli Premijer lige sa 66 bodova. Naredni meč Junajted igra u subotu na gostovanju protiv Bornmuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније