Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

29. 03. 2023. 15:22   >>  15:23

NAPUSTIO SAUDIJSKU ARABIJU

Renar blizu preuzimanja ženske fudbalske selekcije Francuske

Selektor Saudijske Arabije Erve Renar podnio je ostavku na tu funkciju, i odlučan je da se vrati u Francusku, gdje bi vodio žensku selekciju, prenijela je agencija Frans pres.

"Utakmica protiv Bolivije je njegova posljednja kao saudijskog selektora", naveo je izvor iz tamošnjeg saveza, koji je dodao da je njegova ostavka prihvaćena.

Četiri mjeseca prije Svjetskog prvenstva u ženskoj konkurenciji Renar bi trebalo da zamijeni Korin Dijakre, koja je smijenjena zbog loših odnosa sa igračicama.

Renar ima ugovor sa Saudijskom Arabijom do 2027. godine, a prošle godine na Svjetskom prvenstvu sa azijskom selekcijom ostvario je iznenađujuću pobjedu u prvom kolu grupne faze protiv kasnijeg svjetskog prvaka Argentine (2:1).

Prema navodima francuskih medija njegovo predstavljanje trebalo bi da se obavi ove nedjelje.

Svjetsko prvenstvo za fudbalerke na programu je od 20. jula do 20. avgusta u Australiji i na Novom Zelandu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније