Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Јанко Пешикан

24. 03. 2023. 12:14   >>  12:14 1

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Crna Gora na startu protiv Bugarske, prenos na TVCG2

Naši najbolji fudbaleri večeras će početi novi, četvrti ciklus kvalifikafija za plasman na prvenstvo Evrope, nadamo se najuspješniji do sada. Sve kreće od duela u Razgradu i dobro poznatog rivala, selekcije Bugarske. Biće to sedmi međusobni okršaj, po jedna pobjeda oba tima i četiri remija.

Nadamo se da će se ponoviti septembar 2010. kada je naša selekcija pobijedila golom Zverotića. Selektor Radulović zbog crvenog kartona protiv Finske neće biti na klupi večeras. Zamijeniće ga Srdan Kljajević i Mirko Vučinić. Naš tim bi trebalo da igra u formaciji 4-4-2.

Nedostaju golman Sarkić, vezista Janković, i špic Đurđević ,ali naš stručni štab na raspolaganju ima nekoliko odličnih napadača, među njima o najuboijiteg strijelca nacionalnog tima i kapitena Stevana Jovetića.
Zanimljivo da Crna Gora nikada nije izgubila na startu kvalfikacionog ciklusa, da tako bude i večeras neophodno je da naš tim nametne svoj stil igre.

Bugarska u formaciji 3-5-2, navalu predvode Despodov i Delev. Pravdu će dijeliti arbitar iz Azerjbedžana Alijar Agajev.

Utakmica u Razgradu počeće u 18 sati, prenos je na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније