Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

21. 03. 2023. 11:18   >>  11:18

NAJGORE MOGUĆE VIJESTI ZA NORVEŠKU

Haland propušta duele sa Španijom i Gruzijom

Najgore moguće vijesti zadesile su fudbalsku reprezentaciju Norveške budući da će na početku kvalifacionog ciklusa za odlazak na Euro biti bez najboljeg fudbalera Erlinga Halanda.

Fudbaler Mančester sitija požalio se na bolove u preponama pa tako propušta utakmice sa Španijom i Gruzijom.

Tokom meča "Građana" sa Barniljem u FA kupu, Haland se požalio na povredu, pa je zamijenjen (prethodno dao tri gola i obezbijedio rutinski prolaz ekipi u polufinale).

I selektor Norveške, Stale Solbaken je potvrdio da će Norveška morati na megdan Španiji i Gruziji bez Halanda.

"Nadali smo se da je to samo smetnja koja će nestati do subote, ali nakon jučerašnjih testova i pregleda, jasno je da neće biti spreman za mečeve protiv Španije i Gruzije. Erlingu je teško palo kad je shvatio da neće moći da igra za reprezentaciju. Srećom, imamo u ekipi dovoljno samopouzdanja, talenta i homogenosti da i bez njega dođemo do bodova u utakmicama koje slijede", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније