Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

17. 03. 2023. 18:31   >>  18:39

IZJAVA PRED PETROVAC

Brnović: Ovo je jedno od najtežih gostovanja

Trener Sutjeske, Nenad Brnović analizirao je sjutrašnju utakmicu Protiv Petrovca u okviru 26. kola Prve crnogorske lige.

Brnović smatra da će biti teška utakmica i da je Petrovac kvalitetna ekipa.

"Teško gostovanje, protiv jedne kvalitetne ekipe koja igra promjenljivo od nastavka prvenstva. Njihova treća pozicija na tabeli jasno nas upozorava da moramo da budemo oprezni prije svega u odbrani" rekao je Brnović.

Trener Sutjeske rekao je da su zadovoljni rezultatom koji su napravili u Pljevljima ali da su opet ponovili staru grešku i promili gol.

"Primili smo gol iz individualne greške, koji ne bi trebao da nam se ponavlja u narednim susretima.Želimo pobjedu i da odemo mirno u ovu reprezentativnu pauzu", rekao je Nenad.

"Što se tiče ekipe ne možemo da računamo na Giljena zbog temperature koju je dobio juče. Ostali igrači vidjećemo poslije ovog treninga na koga možemo da računamo", rekao je Brnović.

Brnović smatra da je promjena trenera koja se desila kod njih u prošlom kolu pozitivno uticala na ekipu i da su ostvarili jedan odličan rezultat na teškom gostovanju u Baru.

"Mi smo ih savladali u prethodna dva susreta ali ovo je jedno od najtežih gostovanja u ligi. Vjerujem ako ponovimo pravi pristup da možemo ponovo da ih savladamo", zaključio je Brnović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније