Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

04. 03. 2023. 10:38   >>  10:38

CILj PLASMAN U LIGU ŠAMPIONA

Terzić: Ne razmišljamo o tituli

Fudbaleri Borusije Dortmund savladali su sinoć Lajpcig (2:1) i nastavili borbu za titulu. "Milioneri" na prvom mjestu imaju tri boda više od Bajerna , uz meč više. Trener Borusije Edin Terzić, međutim, kaže da ne želi euforiju, te da ne razmišlja o tituli.

"Vrhunski meč. Odlično smo igrali u prvom poluvremenu, ali u drugom stvari nisu funkcionisale tako dobro. Lajpcig je u nastavku bio dominantan. Imali smo priliku da povedemo 3:0 i riješimo utakmicu", kazao je nakon meča Terzić.

Kaže da je najvažnije da ekipa izbori plasman u Ligu šampiona.

"Igrali smo protiv ekipe, koja ima slične ambicije kao i mi. Cilj je bio da ih pobijedimo i steknemo sedam poena prednosti u odnosu na njih i ostanemo u zoni koja vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Uspjeli smo u tome. Ponosan sam na ekipu", rekao je Terzić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније