Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

24. 02. 2023. 17:20   >>  17:18

POTREBNE PROMJENE

Klop: Očekuje nas da se sa sopstvenim snagama izborimo za ostvarenje ciljeva

Trener Liverpula Jirgen Klop u najavi meča protiv Kristal Palasa u Premijer ligi, analizirao je naredne korake koje bi klub u narednom periodu trebalo da preduzme.

Liverpul se nalazi u teškoj situaciji i u lošoj je formi. Izgubio je sve šanse za neki trofej. Ispali su iz oba kupa, eliminisani iz Lige šampiona od Reala, u Premijer ligi zauzimaju osmo mjesto. Pojačanja su im hitno potrebna, a to priznaje i Klop.

Klop je rekao da moraju da promjene stvari i da će to uraditi. Svjestan je da ih na ljeto očekuje puno posla. Smatra da je sad najvažnije da se sa snagama koje imaju izbore za ostvarenje cilja a to je plasman u Ligu šampiona.

"Ne možemo još da znamo koga ćemo dovesti i koliko igrača dok ne znamo ko će sve otići. Naši transferi moraju da imaju smisla", rekao je Klop.

Ugovori ističu Keiti, Milneru, Okslejd-Čembrlenu kao i Robertu Firminu pa je sigurno da će Liverpul imadi dosta posla u sastavljanju tima za narednu sezonu.

Na pitanje zašto se ekipa pred sezonu nije adekvatno pojačala Klop je odgovorio da nije bilo vrijeme za velike promjene. Smatra da su imali imali finale za finalom, da je usledilo mnogo povreda i Svjetsko prvenstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније