Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

10. 02. 2023. 12:11 >> 12:05

KRAH GOLMANA ZBOG INTERVJUA

Nojerovi dani u Bajernu su odbrojani: Nije više kapiten, kažnjen 1,6 miliona...

Manuel Nojer je možda završio svoju karijeru u Bajern Minhenu, prenosi njemački "Bild", a Bavarci se spremaju drakonski da ga kazne zbog izjava u medijima, za koje nije dobio autorizaciju kluba.

Jedan od najboljih golmana svih vremena nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je klup otpustio trenera golmana Tonija Tapalovića, pa je odlučio javno da podigne glas protiv direktora kluba Hasana Salihamidžića kao i trenera Julijana Naglesamna

"Osjećam se kao da su mi iščupali srce", kazao je tada golman Bajerna koji 12 godina je neprikosnoven na golu Bajerna i njemačke reprezentacije.

U Bajernu imaju jasna pravila po kojima fudbaleri ne smiju da daju izjave za javnost, ukoliko nemaju saglasnost kluba.

"Bild" prenosi da će upravo kroz taj prekršaj, Bajern kazniti Nojera sa 1,6 miliona eura koliko mu iznosi bruto zarada na mjesečnom nivou.

Pominje se i oduzimanje kapitenske trake, a samim tim i vjerovatno kraj karijere u Minhenu.

Nojer je povrijeđen trenutno, i propušta ostatak sezone, pa su u upravi odlučili da dovedu Jana Zomera iz Menhengladbaha koji je potpisao ugovor do 2025. godine.

Pominje se i da bi Džošua Kimih mogao da bude novi kapiten, a svi očekuju i povratak Aleksandra Nibela koji brani u Monaku kao pozajmljen fudbaler.

Nibel ima trenutno najveći procenat odbrana u francuskoj Ligi 1 ove sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније