Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

25. 01. 2023. 15:22 >> 15:17

NA RADOST NAVIJAČA "CRVENIH ĐAVOLA"

Braća Glejzer postavila cijenu za Junajted: Ne ispod šest milijardi funti

Vlasnici Mančester junajteda, braća Glejzer (Avram i Džoel) postavili su cijenu slavnog englekog kluba, a ona iznosi šest milijardi funti (6,8 milijardi eura).

Oni su počeli otvoreno da traže kupca za Junajted, ali ne nužno, odnosno ne ako ne dobiju ponudu koja ispunjava njihove uslove.

Američki milijarderi imaju i plan B, po kojem ne bi prodali klub, ali bi privukli nove investiture.

Navijači "crvenih đavola" već deceniju protestuju protiv američkih vlasnika, a neki su otišli toliko daleko da su oformili i svoj klub, Junajted of Mančester.

Jedina ponuda za sada stigla je od hemijskog magnata Ser Džima Retklifa, vlasnika "Ineosa", ali nije poznato koliko je ona iznosila.

Često se pominje i da postoji interesovanje Katara, da uloži u neki premijerligaški klub, ali tada su se mogla čuti imena Liverpula i Totenhema.

Roman Abramovič je prodao Čelsi za 2,5 + 1,75 milijardi funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније