Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

27. 12. 2022. 17:28 >> 17:27

"REDSI" SE NE ZAUSTAVLjAJU

Benfika pušta Enca Fernandesa, Liverpul daje 130 miliona

Jedan od najboljih igrača Argentine na Mundijalu u Kataru Enco Fernandes, mogao bi već u januarskom prelaznom roku da napusti Benfiku. Ostrvski mediji prenose da je Liverpul prvi favorit da ga angažuje, te da je spreman da plati čak 130 miliona eura za obeštećenje.

Fernandes je na nedavno završenom Mundijalu proglašen je za najboljeg mladog fudbalera.

"Enco je stigao u Lisabon. Sa njim je došao i njegov agent. Vidjećemo u narednim danima, možda čak i satima ko zaista želi Enca u svojim redovima. Znaju cifru koju treba da spreme“, saopštili su iz Benfike.

U igri su još Real Madrid i Junajted, ali oni su spremni da ponude 100 miliona eura.

"Redsi" su juče angažovali Holanđanina Kodija Gakpa iz PSV-a, na meti je i engleski superstar iz Dortmunda Džud Belingejm.

Fernandez je ljetos stigao u Benfiku za 12 miliona eura iz River Plate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније