Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

23. 12. 2022. 11:18   >>  11:15

SA SVEGA 26 GODINA

Onana se oprostio od nastupa za Kamerun

Golman Intera Andre Onana saopštio je danas da više neće igrati za fudbalsku reprezentaciju Kameruna, ali je istakao da će njegovo "kamerunsko srce nastaviti da kuca".

"Svaka priča ima svoj kraj, pa je tako i moja priča sa kamerunskom reprezentacijom došla do kraja", napisao je 26-godišnji Onana na društvenim mrežama, prenijeli su italijanski mediji.

Onana je na Svjetskom prvenstvu branio na prvoj utakmici u grupnoj fazi protiv Švajcarske, zatim je izbačen iz tima za duel sa Srbijom zbog nediscipline i na kraju je napustio Katar pre treće i posljednje utakmica sa Brazilom.

"Igrači dolaze i odlaze, imena su prolazna, ali Kamerun ostaje vječan, kao i moja ljubav prema reprezentaciji i našim ljudima koji su nas uvjek podržavali bez obzira koliko težak trenutak bio", napisao je Onana.

"Moja osjećanja se nikad neće promjeniti, moje kamerunsko srce će nastaviti da kuca i gdje god da odem, uvjek ću se boriti da podignem zastavu Kameruna što je više moguće", naveo je on.

Onana je za A selekciju Kameruna debitovao u septembru 2016. godine i odigrao je 34 utakmice za nacionalni tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније