Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

04. 11. 2022. 16:38 >> 16:37
1

PLUTAJUĆA PALATA

Žene fudbalera Engleske tokom SP na luksuznom kruzeru od milijardu eura

Žene fudbalera Engleske biće smještena tokom Svjetskog prvenstva na super luksuznom kruzeru MSC World Europa, čija je procijenjena vrijednost na milijardu eura.

Kompanija je danas javila da se kruzer već uputio ka Dohi, kao i da će na njemu između ostalih gostiju, da budu supruge, parnterke i djevojke engleskih fudbalera.

Kruzer obiluje luksuznom sadržaju, pa tako ima šest bazena, 13, restorana, pivnicu, najduži tobogan na kruzeruma popularni "The Venom drop", salone ljepote, dizajnerske butike i još mnogo atrakcija.

Kruzer se neće računati kao granično tlo Katara, pa će tako biti dozvoljena konzumacija alkohola-

Reprezentativci "Gordog Albiona" su smješteni u luksuznom hotelu Auk Al Vakra u Dohi, ali će biti pod strogom kontrolom, i tokom turnira će im biti strogo zabranjeno da se gledaju sa svojim partnerkama.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније