Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

29. 09. 2022. 16:46 >> 16:42

DESETKA ARSENALA

Smit Rou van terena do decembra

Fudbaler Arsenala Emil Smit Rou odsustvovaće sa terena do decembra, pošto je podvrgnut operaciji tetive na preponi, saopštio je danas londonski klub.

Smit Rou je osjećao nelagodu zbog povrede i nije mnogo igrao ove sezone, a poslije utakmice 4. septembra protiv Mančester junajteda (1:3), situacija se pogoršala.

Poslije konsultacija sa klupskim ljekarima 22-godišnji fudbaler podvrgnut je operaciji.

"Operacija je prethodnih dana uspješno obavljena u Londonu i Emil je već počeo program rehabilitacije. Nadamo se da će se Emil vratiti punim treninzima u decembru", navodi se u saopštenju.

Smit Rou se krajem sezone 2020/2021 probio u prvi tim Arsenala i dobio je dres sa brojem 10 kao nagradu za napredak i značaj ekipi Mikela Artete.

On je izgubio mjesto u prvom timu na lijevom krilu od Gabrijela Martinelija i odigrao je četiri utakmice ove sezone, a u svaku je ulazio sa klupe u drugom poluvremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније