Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

03. 09. 2022. 21:01 >> 20:57

BUNDESLIGA

Frajburg preuzeo prvo mjesto, Union zaustavio Bajern, ubjedljiv poraz Lajpciga

Fudbaleri Frajburga pobijedili su danas na gostujućem terenu u Leverkuzenu Bajer sa 3:2, u utakmici petog kola Bundeslige i preuzeli prvo mjesto na tabeli.

Bajer je poveo u 16. minutu golom Kerema Demirbaja, a izjednačio je Matijas Ginter u 48. minutu. Tri minuta kasnije vođstvo gostima obezbijedio je Mihael Gregorič, a izjednačio je Patrik Šik pogotkom u 65. minutu. Pobjedu Frajburgu donio je Ricu Doan golom u 72. minutu.

Frajburg je prvi na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i drugoplasirana Borusija iz Dortmunda. Bajer je poslije četvrtog poraza u ligi 13. na tabeli sa tri boda.

Aktuelni šampion Bajern Minhen odigrao je u Berlinu neriješeno sa Unionom 1:1.

Union je poveo golom Šeralda Bekera u 12. minutu, a tri minuta kasnije izjednačio je Džošua Kimih i postavio konačan rezultat.

Bajern je poslije drugog uzastopnog remija treći na tabeli sa 11 bodova. Union ima isti broj bodova na četvrtom mjestu, uz slabiju gol razliku.

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta pobijedili su večeras na svom terenu Lajpcig sa 4:0.

Strijelci za Ajntraht bili su Daiči Kamada u 16, Sebastijan Rode u 22, Tuta u 67. i Rafael Bore iz penala u 84. minutu.

Ajntraht je upisao drugu pobjedu u šampionatu i sa osam bodova zauzima devetu poziciju, dok je Lajpcig na 11. mjestu sa pet poena.

U sljedećem kolu, Ajntraht će dočekati Volfsburg, dok će Lajpcig ugostiti Borusiju Dortmund.

Fudbaleri Verdera pobijedili su na gostujućem terenu Bohum sa 2:0.

Dvostruki strijelac bio je Niklas Fulkrug, koji je golove postigao u 86. minutu i drugom minutu nadoknade vremena.

Domaćoj ekipi poništena su dva gola poslije upotrebe VAR tehnologije. Prvi put mrežu je zatresao Kevin Štoger, čiji je pogodak u 81. minutu bio poništen zbog igranja rukom, dok je zbog ofsajda u šestom minutu nadoknade poništen gol Erhana Mašovića.

Klub iz Bremena je osmi na tabeli sa osam bodova, a Bohum je pretrpio svih pet poraza i posljednji je na tabeli bez bodova.

U ostalim utakmicama Keln je kao gost pobijedio Volfsburg sa 4:2 i popeo se na peto mjesto na tabeli, a Štutgart i Šalke odigrali su neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније