Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

30. 07. 2022. 21:00 >> 20:57

ELVERSBER ŠOKIRAO LEVERKUZEN

Lani igrali regiju, sada izbacili učesnika Lige šampiona u njemačkom Kupu

Veliko iznenađenje desilo se na startu Njemačkog kupa kada je trećeligaš Elversberg u pravoj goleadi izbacio Bundesligaša i učesnika ovogodišnje Lige šampiona Bajer Leverkuzen sa 4:3.

Već u drugom minutu je Janik Roše doveo domaće fudbalere u vođstvo na "Valdštadionu".

Samo tri minuta kasnije je češki reprezentativac Adam Hlozek doveo "Apotekare" do izjednačenja.

Iskusni 36-godišnji Kofi, koji je nekada bio i dio Napolija i Rome dovodi trećeligaša ponovo u vođstvo iz penala, da bi Čarl Aranguiz vratio Leverkuzen u igru.

Do poluvremena Eversberg dolazi i do trećeg vođstva preko Luke Paskala Šhnelbahera.

Konrad u 74. minutu dovodi ekipu koja je tek ušla u treću ligu iz regionalne jugozapadne lige do 4:2, a Leverkuzen je uspio da preko Šika smanji na 4:3 u 89. minutu i na rezultat se više nije mijenjao.

Leverkuzen je prvi put u 11 godina ispao u prvom kolu kupa, a moraće da podignu svoju igru uoči početka Bundeslige gdje ih čeka duel sa Borusijom Dortmund na otvaranju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније