Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B.B. [ Klix.ba ]

02. 07. 2022. 18:53 >> 18:56

PORTUGALSKI FUDBALER

Ronaldo zatražio odlazak iz Mančester Junajteda

Portugalski fudbaler Kristiano Ronaldo, prema tvrdnjama medija iz Engleske, zvanično je zatražio transfer iz Mančester Junajteda ukoliko na adresu kluba dođe zadovoljavajuća ponuda.

"The Times" piše da je ova odluka 37-godišnjeg Ronalda vođena željom da igra u Ligi šampiona do kraja karijere i to nakon što je do sada 19 uzastopnih sezona igrao u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Ronaldo nikada u karijeri nije igrao u Evropskoj ligi i ukoliko ostane član Mančester Junajteda, onda će naredne godine igrati u ovom drugom po jačini evropskom takmičenju. Junajted je, podsjećamo, prošle sezone završio na šestom mjestu na tabeli.

Dalje se navodi kako Ronaldo vjeruje da ima još tri ili četiri godine igranja na vrhunskom nivou i želio bi ih provesti u klubu koji mu može osigurati tim za najveće evropske domete.

Dodaje se i to da Ronaldo ima ogromno poštovanje prema Mančester Junajtedu i da ništa neće uraditi protiv volje kluba. Za kraj se dodaje da ni njegova porodica nije sretna životom u Engleskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније