Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

A.M. [ Beta ]

19. 04. 2022. 15:11 >> 15:12

SAOPŠTIO KLUB

Ronaldo ne igra protiv Liverpula nakon smrti sina

Fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo neće igrati utakmicu protiv Liverpula posle iznenadne smrti sina, saopštio je danas njegov klub.

"Porodica je važnija od svega i Ronaldo podržava svoje najmilije u ovom izuzetno teškom trenutku“, navodi se u saopštenju.

Portugalski napadač neće igrati za Junajted u Liverpulu nakon smrti jednog od novorođenih blizanaca. Dječakovu smrt objavili su u ponedeljak Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodriges.

"Možemo potvrditi da neće nastupiti na meču protiv Liverpula na Enfildu večeras i podvlačimo zahtjev porodice za privatnost. Kristijano, svi mislimo na tebe i šaljemo podršku porodici", dodaje se u saopštenju.

Ronaldo je zahvalio ljekarima i medicinskim sestrama na brizi.

"Samo rođenje naše devojčice daje nam snagu da ovaj trenutak proživimo sa malo nade i sreće“, napisao je 37-godišnji fudbaler na društvenim mrežama.

Ronaldo ima četvoro starije dece, Kristijana mladjeg, blizance Evu Mariju i Matea i Alanu Martinu.

Meč zaostalog 30. kola Premijer lige između Liverpula i Mančester junajteda na programu je večeras od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније