Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 07. 2021. 16:32 >> 16:37

OPTIMIZAM U TABORU KOMA

Zlatičani žele povratak u prvoligaško društvo

Proslavljeni golgeter Budućnosti i Crvene zvezde i nekadašnji najbolji strijelac francuskog šampionata Anto Drobnajk preuzeo je kormilo u Stručnom štabu Koma. Jedan dio priprema odradiće na Zlatiboru, a prvu kontrolnu utakmicu imaće protiv Mladosti iz Lješkopolja.

Fudbaleri Koma nijesu uspjeli u protekloj sezoni da osvoje jedno od prva tri mjesta u Amplitudo Drugoj ligi, pa je uslijedila rekonstrukcija prvog tima ali i stručnog štaba na čijem čelu je sada nekadašnji ubojiti strijelac Anto Drobnjak, koji je iz Bijelog Polja, preko Budućnosti i Crvene zvezde stigao i do Francuske i Japana. Stariji ljubitelji fudbala posebno pamte njegov učinak iz 1998. godine kada je bio najbolji strijelac francuske Prve lige u dresu Lansa.

Nekadašnji sportski direktor Budućnosti pozitivno je odgovorio na poziv Vladana Vučelića predsjednika Koma i započeo pripreme za novu sezonu Zlatičana u drugoligaškom karavanu.

"Startovali smo sa treninzima 5. jula i na raspolaganju imamo 33 igrača uključujući i dva golmana. Dosta je novajlija medju kojima su Kažić, koji je došao iz Mornara, Osmajlić iz Jezera, Vukčević iz Petrovca, Memčević iz Jedinstva, Mirković iz Drezge i Đukanović iz Igala. Vrijedno se i disciplinovano radi. Krećemo i sa kontrolnim utakmicama i već u utorak 20. jula od 19 sati na Zlatici ćemo odigrati kontrolni meč protiv novog člana Druge lige Mladosti iz Lješkopolja", raportira sa priprema zlatičkog drugoligaša Anto Drobnjak.

Ambicije Koma su povratak u elitni rang takmičenja uprkos činjenici da će biti više kandidata za najviši plasman.

"Znamo što nas čeka, jer puno je kandidata za Prvu ligu. Imaćemo više konkurenata i direktnih rivala a tu ubrajam Arsenal, Igalo, Jedinstvo i Grbalj. Naše je da se što bolje pripremimo za zanimljive borbe, a ko će biti najbliži cilju više će se znati na kraju polusezone. Boravićemo na pripremama na Zlatiboru devet dana, a polazimo 24. jula. Tamo ćemo odigrati tri prijateljske utakmice,što će nam pomoći da iskristališemo najbolji tim za predstojeću sezonu", ističe Anto Drobnjak, prvi stručnjak Koma.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније