Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

02. 05. 2024. 09:58 >> 10:02
Čitaj mi:

izjave nakon meča

Luis Enrike: Naša svlačionica je malo tužna

PSŽ se vratio poražen iz Dortmunda i uzda se na "Park prinčeva". Nikolas Filkrug je svojim golom obezbijedio minimalac Borusiji. Gosti imaju prava da vjeruju u preokret i pobjedu.

Trener Parižana Luis Enrike izjavio je poslije meča da su bili svjesni njegove težine.

"Svi smo znali da će biti teško. Ovo je polufinale Lige šampiona. Naša svlačionica je malo tužna pošto smo dvaput pogađali okvir gola, ali imali smo navijače i veliku podršku. Ovaj stadion je fantastičan i navijači Borusije znaju kako da podrže svoj tim. Oba tima su napravili veliki broj prilika. Međutim, oni su dali gol, a mi nismo. Želeli smo da igramo presing, ali Dortmund je veoma jak na lopti", izjavio je trener šampiona Francuske Luis Enrike.

Morao je Ernandez ranije iz igre već na isteku prvog poluvrmena, ali nije još poznat stepen njegove povrede.

"Što se tiče Ernandeza, još uvijek nisam dobio informacije o stanju njegove povrede, ali nije izgledalo nimalo dobro. Sačekaćemo preglede lekara", objasnio je Enrike.

Defanzivac Paris Sen Žermen Markinjos vjeruje da imaju još šansi. 

"Kada se pogledaju naše prilke, rezultat je frustrirajući. S druge stane moglo je da bude i 2:0, ali srećan sam što sam pomogao timu, a sa takvim zaostatkom sve bi bilo značajno teže. Moramo da budemo mnogo ubojitiji u revanšu. Vjerujem da ćemo imati još više šansi, samo je pitanje da li ćemo ih realizovati. To je vjerovatno ono što će napraviti razliku. Borusiji je kao i nama svojstveno da vrše veliki pritisak. Duel sa Dortmundom je veliki test za nas i sa fizičkog aspekta", istakao je Markinjos.

Revanš je sljedećeg utorka u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније