Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 01. 2022. 19:38 >> 19:42

2. CFL

Zlatičani čekaju priliku iz prikrajka

Fudbaleri Koma jesenji dio takmičenja u Drugoj ligi završili su na šestom mjestu sa 27 bodova. Imaju devet bodova manje od trećeplasiranog Bokelja, ali još se nisu odrekli borbe za vrh tabele. Šef Stručnog štaba drugoligaša sa Zlatice Anto Drobnjak očekuje uspješno proljeće.

Zlatičani su u zimskom prelaznom roku ostali bez štopera Marka Đukanovića, koji je pristupio Zeti, dok se napadač Igor Vukčević nalazi na probi u Indiji. Ostali iz jesenjeg rostera su u trenažnom procesu.

"Počeli smo pripreme 24. januara i imamo dobre uslove za rad na našim terenima i dovoljno vremena da se optimalno spremimo za nastavak prvenstva. Na probi kod nas je jedan igrač iz Albanije a priključili smo i nekoliko omladinaca, tako da su na okupu 23 fudbalera. Sačuvali smo kostur tima koji je finiš jesenjeg dijela polusezone dobro odigrao i vjerujem da ćemo biti uspješni na proljeće",optimista je Anto Drobnjak nekadašnji centarfor Budućnosti, Crvene zvezde, Bastije, Lensa i Nagoje i najbolji strijelac francuskog šampionata 1998. godine.

Zlatičani će odigrati 5-6 pripremnih utakmica kroz koje će tempirati formu za drugu polusezonu koja startuje 6. marta.

"U utorak 1. februara u 13 sati sastaćemo se na našem terenu sa Ilarionom a 3. ćemo igrati sa Zlatiborom u istom terminu. Potom slijede mečevi protiv Podgorice, Budućnosti, Mladosti iz Lješkopolja i na kraju protiv Grblja ili OFK Titograda.Bilo je jesenas oscilacija u našoj igri, glavni kandidati za vrh tabele prilično su odmakli, ali nema predaje. Naš prevashodni cilj je sredina tabele, odnosno stabilizacija tima za sljedeću sezonu, ali ako nam se bude ukazala šansa za visok plasman daćemo maksimum da je iskoristimo. Imamo devet bodova manje od trećega na tabeli. Sve se brzo mijenja, to su tri meča. Vidjećemo, najvažnije je da svi igrači budu zdravi",ističe Anto Drobnjak, kormilar Koma.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније