Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

03. 05. 2024. 08:39 >> 08:54

NAKON POBJEDE

Ataman: OAKA će biti u "plamenu"

Košarkaši Panatinaikosa uspjeli su da slave u četvrom meču plej-ofa Evrolige sa Makabijem 95:88 u hali "Aleksandar Nikolić". Nakon meča trener ekipe iz Atine, Ergin Ataman kazao je da je utakmica bila veoma teška za oba tima.

"Što se tiče utakmice, ova serija je veoma teška za oba tima. Izuzetno poštujem tim Makabija, oni su uložili veliki napor, posebno sa dodatnim igračima kao što su Džon DiBartolomeo i Tamir Blat. Njihovi dodatni poeni su nam zadali dosta problema u odbrani", rekao je trener Panatinaikosa.

"Mislim da smo odigrali dobru odbranu, ali razlika je bio Kostas Slukas, koji je još jednom pokazao sjajan karakter na terenu. On je pogađao i stvorio nam je dobre situacije u napadu. Sve u svemu, vjerujem da smo igrali sa više napora nego u prethodnoj utakmici koju smo izgubili. Sada sa 2:2 u seriji, naravno, OAKA će biti u plamenu. Moramo da se spremimo da igramo dobru košarku".

Domaći timovi uvijek pobjeđuju kada serija plej-ofa Evrolige dođe na pet utakmica, Ataman je upitan da li to stvara dodatni pritisak na PAO?

"Iskreno, za nas to nije pritisak. Biće veći pritisak na Makabiju u ovoj situaciji da igra u Oaki. Ovo je košarkaška utakmica, tako da moramo biti spremni. Ali imam veliko povjerenje u karakter svojih igrača", dodao je Ataman. 

Peta utakmica u Atini igra se u srijedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније