Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 10. 2020. 21:53 >> 22:41

HADŽIBEGIĆ

Remi za ove momke predstavlja veliku satisfakciju

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić rekao je da će remi protiv Letonije, izboren u nadoknadi vremena, biti velika satisfakcija za igrače kojima je ukazao šansu.

Meč protiv Letonije počelo je šest igrača iz domaće lige, od čega su četvorica bili debitanti.

"Moram da pohvalim momke, igrali su u veoma teškim uslovima i dali su sve od sebe. Nije nam samo kiša pravila probleme, već i rival koji je igrao na način koji nam nije odgovarao, naročito u prvom poluvremenu. Čini mi se da se Letonija bolje prilagodila na ovu situaciju, a mi smo prihvatili njihov način igre. U drugom smo to promijenili i zato čestitam momcima. Zaslužili su ovaj remi. Drago mi je zbog njih što su izjednačili, za njih to predstavlja veliku satisfakciju i motiv. Odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom smo manje igrali, a prihvatili smo njihov stil. Nametnuli su duel igru u svakom dijelu terena, a oni su tu u prednosti zbog fizičkih karakteristika igrača. Ali, svi naši igrač su je pokazali želju, htjenje i volju da odigraju dobro i da nastavimo da gradimo ono što smo napravili. Voljnim momentom odgovorili su perfektno", kazao je selektor.

Danas je saopšteno da se u taboru "sokola" pojavio koronavirus.

"Nemam sumnji u svoj izbor, ali prije nego dobijemo rezultate novih testiranja na koronavirus, ne možemo reći kakva će odluka biti. Izbor je širok, svi su večeras pokazali pravi odnos prema dresu Crne Gore. Šokirala me vijest da je Vladimir Jovović pozitivan, uplašio sam se. Žao mi je zbog njega. Imao sam planove sa njim, važan je dio grupe, ali navikli smo na probleme i ne želim da se žalim", kazao je Hadžibegić.

Azerbejdžan igra slično kao Letonija, a uz to će biti svježiji, što tjera na dodatni oprez, istakao je Hadžibegić.

"Možda će Azerbejdžanci biti svježiji jer su odigrali meč manje, a mi smo nastupili na ovakvom terenu. Oprez se u svakom slučaju neće smanjiti, analizirali smo ih i znamo ko nam dolazi u goste. Dali su gol Luksemburgu sa igračem manje, potom pobijedili Kipar. Doći će ovdje po tri boda. Fizički su slični Letoncima, ali više igraju", zaključio je selektor.


Igor Ivanović je spriječio poraz "sokola" i na lijep način obilježio debi u nacionalnom timu.

"Debi kao iz snova, presrećan sam zbog gola. Najvažnije da se niko od igrača po ovako teškom terenu nije povrijedio. Dosta je bilo teško da se igra zbog terena koji je bio u katastrofalnom stanju. Nismo mogli da uspostavimo kontrolu, a protivniku je odgovara igra dugih lopti. Na kraju smo uspjeli da izvučemo remi, što je značajno, jer ne bi valjalo da gubimo prijateljski meč pred zvanične utakmice", rekao je Ivanović.


!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније