Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

07. 10. 2024. 09:52 >> 09:52
Čitaj mi:

JESTE LI JEDAN OD NJIH?

Tri horoskopska znaka koja najbolje upravljaju svojim novcem

Upravljanje novcem vrlo je važno za svaku odraslu osobu i nema svako istu sposobnost, a na to utiče mnogo stvari, djelimično i horoskopski znak.

 


Naravno, horoskop je samo zabavna osnova da prođete kroz to ko je dobar s novcem, a ko ne, ali na kraju dana sve se svodi na vlastitu odgovornost.

Jarac
Jarci su poznati po svojoj ozbiljnosti, odgovornosti i sposobnosti dugoročnog planiranja. Njihov disciplinovan pristup životu često se odražava na njihove finansije.

Jarci su spremni žrtvovati trenutna zadovoljstva za dugoročne ciljeve, mudro ulažu, vole štedjeti i uvijek imaju na umu sigurnost i stabilnost.

Djevica
Djevice su praktične i orijentisane na detalje, što im pomaže da prate svaki trošak i drže svoje finansije pod kontrolom.

Znaju prepoznati prilike za štednju i rijetko troše novac na nepotrebne stvari. Djevice su marljive u postizanju finansijske sigurnosti i ne vole riskirati s novcem jer preferiraju stabilne i sigurne opcije.

Bik
Bikovi cijene materijalnu sigurnost i udobnost. Vole da imaju finansijsku stabilnost i pažljivo biraju načine na koje će ulagati svoj novac.

Iako uživaju u luksuzu, ne troše impulsivno. Bikovi su vješti u izgradnji dugoročnih finansijskih planova i osiguravanju rezervi za neočekivane situacije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније