Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

30. 09. 2024. 10:20 >> 10:20

ASTRO

Ona je najbolja žena u Zodijaku

Muški i ženski pripadnici istog zodijačkog znaka dosta se karakterno razlikuju. Ipak, jedna žena Zodijaka je izuzetno moćna.

 

Ukoliko se pitate u kom znaku je rođena ova „žena zmaj“ – rođena je u znaku Bika.

Njene glavne vrline su veliko strpljenje, staloženost i osjećajnost.

Ali, sa druge strane ima i vatrenu stranu koju zna da ispolji kada je neko aktivira. Uvijek ima svoje mišljenje o svemu iza kojeg čvrsto stoji.

Prijateljstvo

Kada upozna osobu sa kojom “klikne”, to prijateljstvo će trajati zauvijek. Lojalna je i uvijek spremna da pomogne.

Njeguje prijateljstva i voli da se druži, pogotovo kada su u pitanju prijateljice iz djetinjstva.

Zauzvrat traži istu lojalnost i dobronaklonost, što je i logično, jer voli da u svemu bude jednaka.

Zna da je čovjeku dovoljan samo jedan najbolji prijatelj, jer bitniji je kvalitet od kvantiteta. Izbjegava svađe i ne voli konflikte sa onima koje voli.

Ljubav

Žena Bik je idealan partner. Nikada ne žuri previše i voli da prvo upozna potencijalnog partnera, a zatim da se upusti u vezu.

Samim tim, njene veze traju vrlo dugo, a često i do kraja života. Kada žena Bik uđe u vezu, potpuno se predaje i tu je kao veliki oslonac, prijatelj i ljubavnica.

Za uzvrat traži vjernost, sigurnost i zaštitu. U vezama ili braku se najbolje slaže sa Jarcem, Ribom, Djevicom i Rakom.

Stil

Stil žene Bika je elegantan i ženstven. Za nju je bitan kvalitet, a ne kvantitet, pa tako ima ima manje odjeće, ali nevjerovatnog kvaliteta koji ističe sve njene atribute.

Obožava poslovni i „ozbiljan“ izgled, pa se u njenom ormaru često mogu naći krojena odijela, kompleti, suknje, haljine i sakoi. Kako joj je stil jednostavan, takav je i izbor boja odjeće: neutralne i pastelne su njena najveća “ljubav”.

Ona redovno ide u šoping, ali uvijek pripremljena jer je organizacija na prvom mjestu, a ne besciljno lutanje po tržnom centru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније