Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

27. 09. 2024. 10:54 >> 10:54

PRINČEVI GODINAMA U SUKOBU

Da li su Džordž, Šarlot i Luj ikada upoznali sestru od strica, princezu Lilibet?

Prinčevi Vilijam i Hari već godinama su u sukobu i nikako da zakopaju ratne sjekire. Ni spomenik majci, koji su podigli na njen 60. rođendan, ni očeva bolest, ni smrt kraljice – ništa ih nije pomirilo, samo ih je na trenutak smirilo.

 

U takvom spletu okolnosti nekako se samo od sebe nametnulo pitanje u kakvim su odnosima njihova djeca. Oni su još mali i ne shvataju šta se dešava, ali vjerovatno bi voljeli da se ponekad igraju jedni sa drugima, da zajedno slave rođendane, da se srijeću na porodičnim okupljanjima. Toga, bar koliko je javnosti poznato, nema. Djeca princa Vilijama i Kejt Midlton – Džordž, Šarlot i Luj – imaju zajedničku fotografiju sa Arčijem, Harijevim sinom, ali, da li su imali prilike da upoznaju i sestru od strica, malu Lilibet?

Saseksovi su se odselili u Ameriku 2020, a Lilibet je svijet ugledala naredne godine, kada je rat na dvoru uveliko trajao.

Tokom platinastog jubileja kraljice Elizabete, djevojčica koja je ime dobila po prabakinom nadimku proslavila je svoj prvi rođendan u Frogmor kotidžu u Vindzoru, ali Vilijam i njegova djeca nisu mogli da prisustvuju zabavi jer su bili u Kardifu.

Danijel Stejsi, koja o prilikama na dvoru izvještava za britanske medije, kaže da ne postoji zvanična potvrda da su princ i princeza od Velsa i njihova djeca upoznali Lilibet. Ali, možda su to učinili privatno i daleko od očiju javnosti u junu 2022, kada su svi slavili kraljičin jubilej. Međutim, Hari je u memoarima "Rezerva" pomenuo samo da su se njegova djeca tada vidjela sa prabakom.

Nekoliko dana nakon što je Megan Markl na svijet donijela Lilibet, u junu 2021, Kejt Midlton je američkim medijima uz osmijeh rekla sljedeće: "Želim joj sve najljepše. Nisam je još vidjela. Jedva čekam da je upoznam i nadam se da će to biti uskoro".

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније