Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ n1 ]

07. 08. 2024. 13:29 >> 13:29
Čitaj mi:

bogatim krajem hara banda

Obijen luksuzni dom Toma Henksa u Los Anđelesu

Kuća holivudskog glumca Toma Henksa i njegove supruge Rite Vilson u Los Anđelesu opljačkana je, nakon što su lopovi usred dana upali u njihov dom. Nema informacija šta su iz nje odnijeli, jer se ne oglašava ni policija ni slavni par.

Izvori iz policije otkrili su za sajt TMZ da je u kući koja se nalazi na litici provaljeno prije nekoliko sedmica, a lopovi su razbili staklo kako bi ušli u kuću za goste na njihovom imanju.

Poznati holivudski par je u to vrijeme bio van grada, a razbijanje stakla aktiviralo je sigurnosni alarm. Ali, to nije spriječilo kriminalce da uđu u rezidenciju vrijednu 26 miliona dolara u bogatom stambenom dijelu grada nazvanom Pacific Palisades.

Zvaničnici, kao ni Henks i Vilson, još nisu otkrili šta je, ako je išta ukradeno, i koliko bi ti predmeti mogli da vrijede.

Trenutno se vodi policijska istraga. Do sada nije izvršeno nijedno hapšenje, a Henks je postao najmanje četvrta poznata ličnost u čiju je kuću provaljeno u posljednjih mjesec. Prije Henksove, obijena je i kuća reperke Bhad Bhabie, glumice Sare Hajland i glumca Marlona Vejansa.

Henks i njegova supruga kupili su kuću od oko 1.300 m2 u januaru 2010. godine.

Vila se nalazi na litici i ima tri sprata, četiri spavaće sobe i pet kupatila i uključuje vinski podrum i bazen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније