Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Б. [ Kliks.ba ]

24. 01. 2023. 11:40 >> 19:28

NAJGORA FILMSKA OSTVARENjA

Tom Henks u čak tri kategorije za Zlatnu malinu

Glumac Tom Henks začudio se kada je saznao da je nominovan za tri kategorije za nagradu Zlatnu malinu, koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja.

Iako je film "Elvis" u kojem glumi u trci za Oskara, Henks je u užem izboru za dodjelu "prestižnih" nagrada za svoje uloge Prislijevom menadžera u filmu "Elvis", kao i za ulogu Đepeta u Diznijevom rimejku filma "Pinokio" kojeg su kritičari procijenili.

Dok su "Elvis" i njegova zvijezda Ostin Batler uopšteno hvaljeni, Henksovo pojavljivanje kao njegovog izrabljivačkog menadžera pukovnika Toma Parkera kritikovali su mnogi kritičari.

Saopštenje organizatora Zlatne maline nazvalo je Henksovu ulogu u filmu "Elvis" "najviše ismijanom u 2022. godini", a dodatno je nominovan i za "najgori filmski par".

Film "Pinokio" bio je među pet nominovanih za "najgori film" za godišnju Zlatnu malinu, kao i kontroverzni biografski film o Merlin Monro "Blondie". U trci je takođe glumac Đerad Leto i film "Morbius".

Nagrada Zlatna malina obično se najavljuju dan prije dodjele Oskara, služeći kao ismijavanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније