Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj.

03. 08. 2024. 21:44 >> 21:44

UŽIVA U LUKSUZU

Objavljene fotografije nove Aflekove vile

Ben Aflek je nakon potpisivanja papira za razvod od Dženifer Lopez kupio vilu u mirnijem dijelu Los Anđelesa, a sada su objavljene fotografije ove luksuzne nekretnine.

Za nju je izdvojio više od 20 miliona dolara. Izgrađena je 1940-ih, a osmislio ju je cijenjeni arhitekt Klif Mej. Prethodni vlasnici su je detaljno renovirali. Između ostalog ima pet spavaćih soba i šest kupatila.

Naravno, tu je i bazen. U blizini vile se nalazi i štala za konje, te kuća za goste. Iako je mnogo jednostavnija od vile u kojoj je živio s Dženifer, mnogi su pohvalili glumčev izbor.

Kako je objavio Daily Mail, Aflek je ovu nekretninu kupio 24. jula, na isti dan kada je Lopez proslavila svoj 55. rođendan. Njih dvoje već dugo vremena nisu fotografisani zajedno, a nedavno su izvori otkrili da su potpisali papire za razvod, koje će uskoro predati.

Njih dvoje su nedavno stavili na prodaju zajedničku vilu na Beverli Hilsu. Prodaje se po cijeni od 84 miliona dolara.

"Ben jedva čeka da je prodaju. On tu nikada nije ni bio srećan", kazao je izvor.

Nakon što su donijeli odluku o razvodu, glumac je iznajmio kuću čiji mjesečni najam iznosi 100.000 dolara. Nalazi se nedaleko od kuće njegove bivše supruge Dženifer Garner.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније