Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

29. 07. 2024. 20:44 >> 20:47

RASKRINKAO IH SNIMAK

Lejdi Gaga na OI u Parizu otkrila da je vjerena

Lejdi Gaga predstavila je svog partnera Majkla Polanskog kao vjerenika francuskom premijeru Gabrielu Atalu na Olimpijskim igrama u Parizu.

Na TikToku se pojavio snimak na kojem se može čuti kako pjevačica predstavlja Polanskog kao svog vjerenika. Par je na Olimpijskim igrama pratio takmičenje u plivanju.

Vijest o vjeridbi dolazi nakon što su se u medijima i na društvenim mrežama nedavno pojavile glasine o njenoj trudnoći, koje je Lejdi Gaga na kraju negirala.

Naime, pjevačica se nedavno sa svojim partnerom Majklom Polanskim pojavila na probi sestrinog vjenčanja, a dan kasnije i na vjenčanju.

Za probu sestrinog vjenčanja, Lady Gaga je nosila usku crnu haljinu gdje joj je stomak bio naglašen zbog čega su mnogi posumnjali na trudnoću. No, Leejdi  Gaga je putem svog TikTok profila negirala glasine.

O ljubavnoj vezi muzičke dive i preduzetnika počelo je da se govori 2020. godine, kada su fotografisani kako razmjenjuju nježnosti na novogodišnjoj zabavi u Las Vegasu. Samo nekoliko sedmica kasnije, svoju vezu učinili su javnom tokom Super Bowl vikenda 2020. godine u Majamiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније