Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Klix.ba ]

26. 07. 2024. 12:15 >> 12:15
Čitaj mi:

VRIJEDI PROBATI

Ako izbacite ove stvari iz kuće sreća će vam pokucati na vrata

Ako ne želite probleme u životu, pa ni finansijske probleme, pridržavajte se ovih savjeta, jer neki predmeti blokiraju napredak i ometaju životne uspjehe, stoga ih je vrlo važno ukloniti iz kuće što prije.

 

Pojedine stvari u kući mogu nositi lošu energiju zbog toga što ih vežu loše uspomene ili jednostavno ako su oštećene.

Oštećeno posuđe

Sve što se nalazi u kuhinji i koristi za pripremu ili posluživanje hrane i pića trebalo bi biti cijelo, odnosno neoštećeno. Predmeti koji imaju bilo kakvo oštećenje pa čak i ogrebotine, odbijaju pozitivne vibracije.

Pokloni za koje vas ne vežu lijepe uspomene

Svima nam se dogodilo da nam neko blizak pokloni nešto što nam se ne sviđa ili da nas pojedini predmeti u kući podsjećaju na loše stvari, poput bivših ljubavi ili burno završena prijateljstva.

Obavezno se riješite takvih stvari kako biste u svom životu napravili mjesta za neke ugodnije uspomene.

Odjeća i obuća koja vam se ne sviđa

Sve što se nalazi u vašem ormaru ne samo da vam treba koristiti, već mora biti i po vašem ukusu.

Ono što vam ne odgovara i izaziva loše emocije blokira tokove pozitivne energije i treba ga baciti ili pokloniti što prije.

Prazne tegle ili boce

Mnogo predmeta koji trenutno nemaju nikakvu funkciju držimo u kući za slučaj da zatrebaju. Zapravo nam ne treba više od nekoliko praznih tegli.

Gomilanje flaša i tegli ometa normalan protok pozitivne energije, sprječavajući prosperitet i radost da uđu u vaš život.

Stare svijeće

Prema feng shui stručnjacima, vatra uništava negativnu energiju i pomaže osloboditi prostor za sreću.

Zato su mirisne svijeće popularna pomoć za meditaciju, opuštanje i ugodniji osjećaj u domu. Međutim, poluizgorjela svijeća nije korisna, smatra se energetskim otpadom i mora se što prije zamijeniti novom svijećom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније