Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

26. 07. 2024. 10:45 >> 10:45
Čitaj mi:

DA LI SU VAM ZVIJEZDE NAKLONJENE?

Velika ljubav očekuje ove horoskopske znake

Spremite se za senzualne trenutke, ljubav, nježnost i duboku emotivnu povezanost.



Ovan: Venera u Biku podstiče vas da usporite tempo i uživate u svakom trenutku sa svojom voljenom osobom. Ovo je vrijeme za senzualnost i zadovoljstvo.

Bik: Vaš šarm će biti nepobjediv u ovom periodu. Samopouzdanje i harizma će biti na vrhuncu, a sada je vrijeme da se fokusirate na ono što vam je zaista važno. Oslonite se na svoje vrijednosti i otpustite sve što vas sputava.

Blizanci: Fantazije će vas odvesti u nove svjetove strasti i uzbuđenja. Budite oprezni da vas ne zavede neko ko nije spreman za posvećenost. Važno je da date prioritet važnim odnosima u životu.

Rak: Ljubav vas može iznenaditi u ovom periodu. Budite otvoreni za nova iskustva i društvo. Ne iznenađujte se ako se zaljubite u dugogodišnjeg prijatelja ili putem društvenih mreža.

Lav: Privlačićete ljude kao magnet. Iskoristite ovaj period da pokažete svoju fantastičnu ličnost. Osvijetlite svoj profesionalni život glamurom i šarmom.

Djevica: Ne odbacujte mogućnost veze na daljinu. Ovo je idealno vrijeme za planiranje romantičnih putovanja sa voljenom osobom.

Vaga: Potreba za misterijom će biti izražena, ali ne pretjerujte. Ovo je prilika da produbite veze i postanete otvoreniji sa svojim partnerom.

Škorpija: Venera u Biku donosi vam sreću u oblasti braka i veza. Ako ste slobodni, očekujte da ćete privući nekoga svojim šarmom bez mnogo truda.

Strijelac: Bićete efikasni i organizovani u ovom periodu. Fokusirajte se na ostvarenje svojih ciljeva i planova.

Jarac: Ovo je vrijeme za glamur i strast. Neka zabava bude na prvom mjestu, ali ne zaboravite na svoje obaveze.

Vodolija: Posvetite se porodici i domu. Uredite prostor ili napravite promjene u svom domu koje će poboljšati kvalitet vašeg života.

Ribe: Budite hrabri u izražavanju svojih osjećanja. Dijelite svoje ideje i rizikujte za pravu ljubav.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније