Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

25. 07. 2024. 12:09 >> 12:09
Čitaj mi:

DA LI STE ZNALI

Ova krvna grupa je omiljena komarcima

Da li ste ikada primijetili da komarci neke ljude grizu češće nego druge? To dijelom zavisi i od krvne grupe.


Svaka krvna grupa ima određene karakteristike. Ponekad povećava rizik od dobijanja određene bolesti, a postoje teorije da krvna grupa čak određuje i naše karakterne osobine.

Do sada su sprovedena neka istraživanja koja su pokazala da se radi o nultoj krvnoj grupi. Ipak, stručnjaci procjenjuju da učestalost uboda komaraca zavisi od mnogo faktora.

Komarce može da privuče miris vašeg tijela. Određene boje koje nosite takođe mogu da budu privlačne komarcima. Aktuelna istraživanja pokazuju da ih najviše privlači crna ili druge tamne boje.

Ljudi koji su konzumirali alkoholna pića mogu da budu privlačniji komarcima. A, pokazalo se da su komarcima posebno privlačne trudnice.

Komarci mogu prenijeti teške bolesti, pa je važno zaštititi se od njih, bez obzira na krvnu grupu i druge faktore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније