Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

23. 07. 2024. 11:16 >> 11:16

SNIMA SE NASTAVAK

Kejt Hadson i Metju Makonahi spremni da glume u komediji iz 2003.

Američka glumica Kejt Hadson izjavila je da su ona i Metju Makonahi spremni da glume u nastavku romantične komedije iz 2003. godine “Kako izgubiti dečka za deset dana”.


 Međutim, postoje dva uslova pod kojima će Hadsonova pristati da učestvuje u drugom dijelu, piše Varajeti.

“Sve što je važno je scenario i to da Metju i ja budemo zainteresovani za njega. Mislim da smo oboje potpuno otvoreni, ali, nastavak se jednostavno nije desio”, otkrila je Kejt Hadson u emisiji Watch what happens live.

Film “Kako izgubiti dečka za deset dana” pratio je novinarku Endi (Hadson) koja predlaže urednici da napiše članak o tome šta sve žene rade da bi se udaljile od muškaraca sa kojima su u vezi. Pritom, predlaže da članak bude zasnovan na ličnom iskustvu, jer Endi planira da za deset dana osvoji i ostavi dečka.

Istovremeno, Ben (Makonahi) radi u marketinškoj firmi i želja mu je da dobije unapređenje. Ubjeđuje šefa da može da zavede gotovo svaku ženu za manje od petnaest dana. Igrom sudbine, Endi i Ben će izabrati jedno drugo, ne znajući da su oboje na tajnim zadacima. I dok Ben na sve načine pokušava da zavede i zadrži Endi, ona će učiniti sve što je u njenoj moći da ga dovede do ludila.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније