Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Index.hr ]

22. 07. 2024. 17:09 >> 17:09
Čitaj mi:

astrologija

Znakovi Zodijaka koji ne znaju da čuvaju tajne

Pojedini pripadnici horoskopskih znakova znaju šta znači diskrecija, drugima je to, često nenamjerno, nepoznanica.

Astrologija otkriva mnogo o našim ličnostima, uključujući našu sposobnost da čuvamo ili otkrivamo tajne. Dok neki horoskopski znaci posjeduju prirodnu diskreciju i povjerenje, drugi jednostavno ne mogu da zadrže informacije za sebe.

Takve osobe rođene su u sljedećim horoskopskim znakovima:

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj komunikativnosti i društvenosti. Vole da pričaju i dijele informacije, često ne razmišljajući mnogo o posljedicama.

Za njih, tajne su jednostavno još jedan oblik informacija koje žele da podijele sa drugima.

Njihova radoznalost i potreba za razmjenom ideja čine ih sklonim „brbljanju“. Čak i kada imaju najbolju namjeru, često se dešava da kažu nešto povjerljivo, samo zato što vole da razgovaraju i da se druže sa ljudima.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj iskrenosti i otvorenosti. Ne vole da kriju stvari i često imaju potrebu da budu potpuno transparentni. Vole da dijele svoja iskustva i priče sa drugima, a tajne su često teret kojeg žele da se oslobode.

Njihova entuzijastična priroda znači da će, često nenamjerno, otkriti povjerljive informacije u trenutku uzbuđenja ili tokom strastvenog razgovora. Iskrenost i potreba da se dijeli istina često prevazilaze diskreciju.

Vaga

Vage su poznate po želji za harmonijom i ravnotežom u odnosima. Oni vole da razgovaraju i često će dijeliti informacije kako bi nastavili razgovor ili ublažili napetu situaciju.

Vage vole da budu voljene i prihvaćene, pa ponekad otkrivaju tajne kako bi stekle nečije povjerenje ili naklonost.

Njihova težnja za društvenom harmonijom može ih dovesti do situacija u kojima nenamjerno odaju povjerljive informacije, a sve u cilju održavanja mira i harmoničnih odnosa.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj direktnosti i iskrenosti. Ne vole da komplikuju i često kažu šta im je na umu, bez previše filtriranja. Njihova impulsivna priroda može ih navesti da nenamjerno otkriju tajne, jednostavno zato što ne razmišljaju o posljedicama svojih riječi, prenosi Index.hr.

Ovnovi cijene iskrenost i očekuju je od drugih, pa često ne razumiju zašto nešto treba da ostane skriveno. Njihova potreba za akcijom i neposrednošću često nadmašuje diskreciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније