Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ N1 ]

09. 07. 2024. 20:21 >> 20:25

provjerite da li ste među njima

Žene rođene u ova tri znaka Zodijaka uvijek izaberu pogrešnog partnera

Određene žene su nepopravljivi sanjari. Često pronalaze opravdanja za sve greške partnera i često brzopleto ulaze u veze.

Postoje osobe koje u ljudima vide samo dobro i imaju toliko čistu dušu, pa se dešava da im promaknu neki važni detalji zbog kojih kasnije ispaštaju. Tako su određene žene nepopravljive sanjarke, koje pronalaze opravdanja za sve greške partnera i često se brzopleto upuštaju u veze.

Astrolozi su izdvojili dame rođene u četiri horoskopska znaka koje se uvijek „lijepe“ za pogrešne muškarce i često zbog toga pate.

Kako se u narodu kaže – osoba koja dozvoli da joj neko “sjedne za vrat”, je osoba koja može da trpi tuđi bezobrazluk.

Saznajte da li ste baš vi jedna od njih.

Ovan

Dame rođene u znaku Ovna su odvažne, prepune avanturističkog duha i privlači ih uzbuđenje koje donosi svakodnevica.

Međutim, ovaj neustrašivi pristup životu, ponekad ih može odvesti u zagrljaj muškarca koji ne traži isti nivo predanosti, piše Astrotalk.

Zbog impulsivne prirode, često ne vide znakove upozorenja.

Prije nego što to shvate, znaju da se nađu u lošoj ljubavnoj vezi, koja zapravo nije u skladu sa njihovim dugoročnim planovima i ciljevima.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku su poznate po brzopletosti, šarmu i društvenoj prirodi.

Iako ih ovi kvaliteti čine magnetima za suprotni pol, takođe ih mogu odvesti prema muškarcima koji možda nisu iskreni u svojim namjerama.

Dvostruka priroda zna da u ženama Blizancima stvori borbu između želje za dubokom emocionalnom vezom i površne privlačnosti.

To je razlog zašto se često nađu u vezama, kojima nedostaje dubina za kojom istinski tragaju.

Vaga

Dame Vage prave su romantične duše, uvijek u potrazi za savršenom ljubavnom pričom.

Međutim, ova potraga za idealizovanom romansom može ih navesti da ignorišu znakove upozorenja i budu sa muškarcima, sa kojima nisu na istom emocionalnom nivou.

Vage imaju urođenu želju za skladom, a to ponekad zna toliko da ih zaslijepi, da ne vide kako novi partner možda neće iskazivati jednak nivo predanosti.

Sve to na kraju vodi do nezadovoljstva, jer veza nije skladna.

Ribe

Žene Ribe su sanjalice koje često vide najbolje u ljudima. Iako je ovaj kvalitet simpatičan, on ih takođe može učiniti podložnim da se zaljube u pogrešnu osobu.

Njihova saosjećajna priroda može ih navesti da ostanu u vezama duže nego što bi trebalo, čak i kada su suočene sa jasnim znacima nekompatibilnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније