Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

05. 07. 2024. 07:54 >> 07:54

BILA JE LOŠ POSLODAVAC

Emina Jahović : Davala sam otkaz radnicima ako me poprijeko pogledaju

Emina Jahović, poznata pjevačica, priznala je da je bila loš poslodavac, ali da ju je pandemija koronavirusa natjerala na promjene. Sada je, kako kaže, postala bolja osoba prema drugima.



“Teško sam se izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovjekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosjećajnija, osoba koja ima razumijevanja za druge”, ispričala je Jahović.

“Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me poprijeko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego”, rekla je jednom prilikom.

Podsjetimo, Emina se razvela od turske muzičke zvijezde Mustafe Sandala sa kojim ima dva sina, te je i s njim jedno vrijeme vodila bitku zbog alimentacije. Sada je već duže vrijeme sama, pa je na pitanje vjeruje li da se suprotnosti privlače, odgovorila:

“Odakle to da se suprotnosti privlače? Ja ne znam ko to priča. Kombinacija je ok, ali suprotnosti – to ne ide”, smatra ona, pa dodaje:

“Mislim žena kao umjetnik, slobodna duša i tako to, a muškarac radi u banci. Oni ne mogu. Oni nemaju vrijeme spavanja u isto vrijeme, bioritam im je drugačiji i onda je to stvarno veliko mučenje”, kazala je Emina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније