Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

03. 07. 2024. 11:32 >> 11:32

U DRŽAVI MISURI

Restoran brani ulazak mlađima od 30: Donose bučnu atmosferu

Restoran Bliss Caribbean u državi Misuri, u blizini St. Luisa, podigao je prašinu krajem juna neobičnom politikom za svoje goste. Mlađima od trideset godina ulazak nije dopušten, pisao je “The Washington Post”.



Restoran je otvoren u maju, a vlasnik Marvin Pate kaže da namjeravaju da restoran postane vrhunska gastro destinacija karipske kuhinje, ali ne žele da im nakon 19 sati dolaze muškarci mlađi od 35 godina, niti žene mlađe od 30 godina.

“Restoran je namijenjen starijima da bi imali gdje nesmetano provesti ugodne trenutke uz dobru hranu, a da ne moraju brinuti o mladima koji donose bučnu atmosferu” rekao je vlasnik Pate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније