Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B. [ RTS ]

03. 07. 2024. 11:09 >> 11:09

Njemačka

Policajac ostao bez posla pošto je ukrao sir iz prevrnutog kamiona

Policajac u Njemačkoj je ostao bez posla pošto je nakon saobraćajne nesreće ukrao iz kontejnera prevrnutog kamiona oko 180 kilograma sira čedar.

Njemačkom policajcu, sud nije odobrio žalbu na presudu. U svoju odbranu, policajac je rekao da nije jeo sir, prenio je Rojters.

Policajac, koji je trebalo da obezbijedi mjesto nesreće, naredio je spasiocu da mu da devet paketa od po 20 kilograma sira, čija je ukupna vrijednost bila oko 550 eura.

Neke pakete je odnio u svoju kancelariju, ali nekim paketima se nije moglo ući u trag, saopšteno je iz suda u njemačkom gradu Koblencu.

Pretpostavlja se da je zadržao četiri paketa za sebe ili za svoje prijatelje i rođake.

Policajac, koji je rekao da ni ne voli čedar, žalio se na presudu rekavši da je sir bezvrijedan ukoliko se ne drži u rashlađenom prostoru i da bi se svakako pokvario.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније